Lehdistötiedotteet

Lehdistötiedotteet

Britax Römerin talviuutuudet

Britax Römer julkistaa sopivasti näin talven kynnyksellä mieltä ja kehoa lämmittäviä tuote- ja väriuutuuksia. Tässä pari omaa suosikkiamme!

Ihanan pehmeä lämpöpussi turvaistuimiin

Turvakaukaloihin ja turvaistuimiin tarkoitettu uusi lämpöpussi pitää pienokaiset lämpiminä kylminä talvipäivinä. Lämpöpussi on suunniteltu nimenomaan Britax Römerin tuotteisiin, ja se on myös törmäystestattu yhdessä turvaistuimien kanssa. Värivaihtoehtoja on kolme, ja pussi on yhteensopiva BABY-SAFE i-SIZE -turvakaukalon ja SWINGFIX i-SIZE -turvaistuimen kanssa. Lämpöpussi tulee markkinoille syksyllä 2018.

Babyposen i fargen Crystal Black

Babyposen i fargen Crystal Black

BRITAX GO BIG2 entistä ehompana

Britax Römerin suosittuihin GO BIG2 -rattaisiin (väri Graphite Melange) lanseerataan nyt tyylikäs konjakinvärinen ja keinonahkainen työntöaisa. Vastaava aisa on saatavissa mustana uuden lämpimän ja neutraalin Sand Melange -värin kanssa. Kaupoissa marraskuun 2018 lopussa.

GO BIG2, väri Graphite Melange & Sand Melange

GO BIG2, väri Graphite Melange & Sand Melange

Ylellinen lisävaruste testivoittaja BRITAX SMILE 2 -rattaisiin

Britaxin palkittujen SMILE 2-lastenrattaiden omistajat voivat nyt ostaa tuotteeseensa setin, jossa on keinonahkainen suoja sekä työntöaisalle että turvakaarelle. Värivaihtoehtoina ovat musta ja konjakki.

SMILE 2-rattaista tulee myös kaksi uutta värivaihtoehtoa: Wine Red Denim ja Khaki Denim. Kaupoissa talvella.

SMILE 2, väri Blue Denim

SMILE 2, väri Blue Denim

Rentouttavampaa lomailua BRITAX HOLIDAY2-rattailla

Britaxin suosittuihin HOLIDAY2 matkarattaisiin tulee uutuuksina kallistusasento ja integroitu jalkatuki, mikä tekee lapsen lomailusta entistä miellyttävämpää. Kompaktin kokoiset, vain 5,4-kiloiset BRITAX HOLIDAY2 -rattaat ovat täydellinen matkakumppani. Rattaisiin voi hankkia erikseen kuljetuskassin ja sadesuojan. BRITAX HOLIDAY2 -rattaista tulee lisäksi kaksi uutta värivaihtoehtoa: Wine Red ja Navy Blue. Myös BRITAX HOLIDAY DOUBLE on jatkossa saatavissa Navy Blue -värisenä. Kaupoissa tammikuun 2019 lopussa

HOLIDAY2, väri Wine Red & Navy Blue

HOLIDAY2, väri Wine Red & Navy Blue

ADVANSAFIX IV R:n värivaihtoehdot ovat Cosmos Black, Storm Grey ja Grey Marble.

ADVANSAFIX IV R kasvaa lapsen mukana – soveltuu vauvoille ja enintään 12-vuotiaille

Britax Römer tuo markkinoille ADVANSAFIX IV R -turvaistuimen, jonka valtteina ovat ainutlaatuinen muotoilu ja ylivertainen mukavuus. Tuote soveltuu vähintään 9 kuukauden ja enintään noin 12 vuoden ikäisille lapsille. Reilun kokoinen istuinosa, ergonominen niskatuki ja 5-pistevaljaiden miellyttävät rintapehmikkeet tekevät ADVASAFIX IV R:stä mukavan istua niin pienille kuin vähän suuremmillekin lapsille. EasyRecline -ominaisuus mahdollistaa istuimen säätämisen kallistusasentoihin matkan aikana, joten lapsi voi nukkua hyvin ja häiriöttä. Joustavan FLIP&GROW-ominaisuuden ansiosta vanhempi voi vaivattomasti vaihtaa 15–18-kiloiseksi kasvaneen lapsen turvaistuimen 5-pisteturvavaljaista auton 3-pisteturvavyöhön.

ADVANSAFIX IV R

ADVANSAFIX IV R, väri Storm Grey

Uusi premium-istuin vähän isommille lapsille – KIDFIX III M

Britax Römerin palkitun KIDFIX-sarjan uusin tulokas on nimeltään KIDFIX III M. Sen ergonominen muotoilu ja entistä reilumman kokoinen istuinosa lisäävät entisestään lapsen matkustusmukavuutta. Britax Römerin SecureGuard-turvallisuusominaisuus taas pitää lantiovyön optimaalisessa asennossa lapsen lonkkaluiden päällä, ja SICT-sivutörmäyssuoja tarjoaa ensiluokkaisen suojan. KIDFIX III M soveltuu hieman isommille lapsille, ja istuimessa voi matkustaa turvallisesti ja mukavasti aina 12-vuotiaaksi saakka.

KIDFIX III M, väri Moonlight Blue & Cosmos Black

KIDFIX III M, väri Moonlight Blue & Cosmos Black

Special Edition -kuoseja turvakaukaloihin ja turvaistuimiin

Muun muassa BABY-SAFE2 i-SIZE -turvakaukaloon, KIDFIX III M -turvaistuimeen ja niissä käytettävään lämpöpussiin tulee nyt uudet Special Edition -kuosivaihtoehdot Letter Design ja Comic Fun. Kaupoissa marraskuussa.

BABY-SAFE i-SIZE2², väri Letter Design & Comic Fun

BABY-SAFE i-SIZE2, väri Letter Design & Comic Fun

Uusia harmaan ja mustan

Grey Marble on uusi voimakkaan meleerattu harmaan sävy. Se on saatavissa muun muassa SWINGFIX M i-SIZE- ja BABY-SAFE2 i-SIZE -tuotteisiin sekä Britax Römerin pidettyyn SHINY-lämpöpussiin.

Crystal Black on puolestaan uutuusväri, jossa on vaalea geometrinen kuvio klassisella mustalla pohjalla. Se on vaihtoehtona useissa turvaistuimissa sekä turvakaukaloissa ja niihin tarkoitetussa uudessa lämpöpussissa.

SWINGFIX M i-SIZE, väri  Crystal Black

SWINGFIX M i-SIZE, väri Crystal Black

Suositushinnat:

Lämpöpussi turvakaukaloihin ja turvaistuimiin: 49 EUR

BRITAX GO BIG2:
Runko ja istuinosa: alk. 819 EUR
Vaunukoppa: alk. 280 EUR
Pehmeä vaunukoppa: alk. 170 EUR

BRITAX SMILE 2:
Runko ja istuinosa: alk. 669 EUR
Vaunukoppa: alk. 180 EUR
Pehmeä vaunukoppa: 99 EUR
Keinonahkainen suojasetti: 49 EUR

BRITAX HOLIDAY2: 199 EUR
Kuljetuskassi: 29 EUR
Sadesuoja: 20 EUR

BRITAX HOLIDAY DOUBLE: 259 EUR
ADVANSAFIX IV R: alk. 439 EUR
KIDFIX III M: alk. 279 EUR
BABY-SAFE i-SIZE2: alk. 229 EUR
SWINGFIX M i-SIZE: alk. 549 EUR