YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS

SUOJELLAKSEMME HEIDÄN TULEVAISUUTTAAN

Rakkaimpiemme suojelemiseksi: Tavoitteenamme on tarjota turvallisia, mukavia, kestävän kehityksen mukaisia ja helppokäyttöisiä lasten liikkumisratkaisuja. Jo ensimmäisen Britax Römer -turvaistuimen kehittämisestä lähtien vuonna 1966, olemme suojelleet miljoonia lapsia heidän matkoillaan ympäri maailman.

Aivan kuten välitämme lapsista ja heidän turvallisuudestaan ympäri maailman, välitämme myös maailmasta, jossa he kasvavat.

Lue lisää ensimmäisistä askeleista, joita olemme ottamassa matkallamme kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Ja tämä on vasta alkua

Teemme jatkuvasti töitä uusien projektien parissa

GREEN SENSE

by Britax Römer

Päälliskankaat on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetyistä PET-muovipulloista. Jopa 138 PET-muovipulloa per tuote on muunnettu pehmeäksi langaksi, joka on kehrätty ja luotu laadukkaaksi 100 %:sta kierrätetystä polyesteristä valmistetuksi kangaspäälliseksi.

Uusi kestävän kehityksen mukaisesti valmistettujen turvaistuinten, vaunujen ja rattaiden sarja

Timanttikuvioitu verkkokangas, joka on myös 100-prosenttisesti kierrätettyä ja taidokkaasti koristeommeltu tikkauksin, on tarkoituksenmukaisesti integroitu päälliseen varmistaen pikkuistesi ilmanvaihdon ja mukavuuden matkanteon aikana.

PUHTAAN VEDEN PROJEKTI

Britax tukee yhteistyössä MyClimate -ohjelman kanssa Ugandan kouluille ja kotitalouksille suunnattua puhtaan juomaveden saatavuuteen liittyvää kultastandardin mukaisesti sertifioitua projektia.

Ohjelman päätarkoituksena on jakaa vedenpuhdistusjärjestelmiä matalan tulotason kotitalouksiin ja instituutioihin, esim. kouluihin, Ugandasta alkaen.


Hiilitalouden avulla pyritään antamaan kotitalouksille pääsy puhtaan veden teknologioihin ja siten parantamaan tuhansien ihmisten toimeentuloa ja terveyteen liittyviä olosuhteita.

MADE IN GERMANY

"Made in Germany" on meille erittäin tärkeää. Se, että turvaistuimet on ideoitu tai kehitetty Saksassa, ei riitä, suurin osa istuimistamme on myös valmistettu täällä.