Emme vielä. Mutta olemme sitoutuneita matkaamme kohti kestävää turvallisuutta. 

Tavoitteenamme on Unelmien suojaaminen (Protecting Dreams). Aivan kuten välitämme lapsista ja heidän turvallisuudestaan, välitämme myös maailmasta, jossa he kasvavat. 

Lue alta lisää uusien tuotteidemme jännittävästä kehityksestä ja ensiaskeleistamme kohti ympäristöystävällisempää tulevaisuutta. 

GREEN SENSE by Britax Römer

Tämä innovatiivinen turvaistuin- ja ratassarja antaa muovijätteille uuden elämän: 

Olemme käyttäneet ainoastaan 100% kierrätettyä polyesteriä GREEN SENSE -päällisten valmistamiseen. Jopa 138 PET-muovipulloa per tuote* on muunnettu pehmeäksi langaksi, joka on kehrätty ja luotu laadukkaaksi kangaspäälliseksi. 

Timanttikuvioitu verkkokangas, joka on myös 100-prosenttisesti kierrätettyä ja taidokkaasti koristeommeltu tikkauksin, on tarkoituksenmukaisesti integroitu päälliseen varmistaen pikkuistesi ilmanvaihdon ja mukavuuden matkanteon aikana. 

Ympäristöystävällistä muotia 

Uusi GREEN SENSE by Britax Römer on saatavilla kahdessa kuosissa: Atlantic Green – syvä, hienostunut sinivihreä ja Fossil Grey – tyylikäs, tummanharmaa

Myydyimmät turva-istuimemme ja travel systeemimme ovat nyt saatavilla ympäristöystävällisillä GREEN SENSE - päällisillä. 

Britax DUALFIX iSENSE BUNDLE Atlantic Green

DUALFIX iSENSE BUNDLE

NÄYTÄ TUOTE
Britax DUALFIX iSENSE BUNDLE Fossil Grey

DUALFIX iSENSE BUNDLE

NÄYTÄ TUOTE
Britax Vaunukoppa – SMILE III Atlantic Green

Vaunukoppa – SMILE III

NÄYTÄ TUOTE
Britax Vaunukoppa – SMILE III Fossil Grey

Vaunukoppa – SMILE III

NÄYTÄ TUOTE
Britax BABY-SAFE iSENSE Atlantic Green

BABY-SAFE iSENSE

NÄYTÄ TUOTE
Britax BABY-SAFE iSENSE Fossil Grey

BABY-SAFE iSENSE

NÄYTÄ TUOTE

Tämä on vasta alkua.  

Teemme jatkuvasti työtä useiden projektien parissa tarjotaksemme sinulle ympäristöystävällistä turvallisuutta, pitäen jatkuvasti mielessä missiomme ja tavoitteemme Protecting Dreams, nyt ja tulevaisuudessa. Tule mukaamme. 

* SMILE III -rattaisiin on käytetty 138 muovista 0,5 litran pulloa.