YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS

SUOJELLAKSEMME HEIDÄN TULEVAISUUTTAAN

Rakkaimpiemme suojelemiseksi: Tavoitteenamme on tarjota turvallisia, mukavia, kestävän kehityksen mukaisia ja helppokäyttöisiä lasten liikkumisratkaisuja. Jo ensimmäisen Britax Römer -turvaistuimen kehittämisestä lähtien vuonna 1966, olemme suojelleet miljoonia lapsia heidän matkoillaan ympäri maailman.

Aivan kuten välitämme lapsista ja heidän turvallisuudestaan ympäri maailman, välitämme myös maailmasta, jossa he kasvavat.

Aivan kuten välitämme lapsista ja heidän turvallisuudestaan ympäri maailman, välitämme myös maailmasta, jossa he kasvavat.

Ja tämä on vasta alkua

Teemme jatkuvasti töitä uusien projektien parissa

GREEN SENSE

by Britax Römer

Päälliskankaat on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetyistä PET-muovipulloista. Jopa 138 PET-muovipulloa per tuote on muunnettu pehmeäksi langaksi, joka on kehrätty ja luotu laadukkaaksi 100 %:sta kierrätetystä polyesteristä valmistetuksi kangaspäälliseksi.

Uusi kestävän kehityksen mukaisesti valmistettujen turvaistuinten, vaunujen ja rattaiden sarja

Timanttikuvioitu verkkokangas, joka on myös 100-prosenttisesti kierrätettyä ja taidokkaasti koristeommeltu tikkauksin, on tarkoituksenmukaisesti integroitu päälliseen varmistaen pikkuistesi ilmanvaihdon ja mukavuuden matkanteon aikana.

FOSSIL GREY

ATLANTIC GREEN

GALAXY BLACK

Britax DUALFIX 3 i-SIZE Bundle Galaxy Black

DUALFIX 3 i-SIZE Bundle

NÄYTÄ TUOTE
Britax DUALFIX M i-SIZE Galaxy Black

DUALFIX M i-SIZE

NÄYTÄ TUOTE
Britax ADVANSAFIX i-SIZE Galaxy Black

ADVANSAFIX i-SIZE

NÄYTÄ TUOTE

CARBON NEUTRAL

KIDFIX i-SIZE -turvavyöistuimen kaikki kasvihuonekaasupäästöt on otettu huomioon hiilijalanjäljen mittaamiseksi tuotteen elinkaaren aikana (kehdosta (asiakkaan) hautaan asti). Se tarkoittaa raaka-aineiden tuotannosta lähtien aina valmistukseen, pakkaukseen ja kuljetukseen asti.

100%:sti hiilineutraali KIDFIX i-SIZE

Olemme laskeneet KIDFIX i-SIZE -turvavyöistuimen hiilijalanjäljen (kehdosta (asiakkaan) hautaan asti) yhdessä kumppanimme TÜV Rheinland kanssa: n. 19 kg CO2e. Teemme jatkuvasti työtä hiilijalanjäljen pienentämiseksi, mutta pidämme samalla mielessä, että tietyt materiaalit ovat tarpeen, jotta voimme keskittyä päätarkoitukseen: lasten turvalliseen kuljettamiseen.

TUOTTEEN HIILIJALANJÄLKI

Infografiikassa on esitetty KIDFIX i-SIZE -turvavyöistuimen hiilijalanjäljen eri elementit. KIDFIX i-SIZE -tuotteen käyttöikä (kehdosta (asiakkaan) hautaan asti) saa aikaan n. 19 kg CO2-päästöjä. Laskettu CO2-ekvivalenttien määrä perustuu täysin ympäristönsuojeluprojektiin. Tuotantojätteen kierrätyksellä katsotaan olevan n. 5 prosentin positiivinen vaikutus tuotteen hiilijalanjälkeen sen elinkaaren aikana.

Ja teemme jatkuvasti työtä sen pienentämiseksi entisestään - turvallisuuteen tarvittavista materiaaleista tinkimättä.

PUHTAAN VEDEN PROJEKTI

Britax tukee yhteistyössä MyClimate -ohjelman kanssa Ugandan kouluille ja kotitalouksille suunnattua puhtaan juomaveden saatavuuteen liittyvää kultastandardin mukaisesti sertifioitua projektia.

Ohjelman päätarkoituksena on jakaa vedenpuhdistusjärjestelmiä matalan tulotason kotitalouksiin ja instituutioihin, esim. kouluihin, Ugandasta alkaen.


Hiilitalouden avulla pyritään antamaan kotitalouksille pääsy puhtaan veden teknologioihin ja siten parantamaan tuhansien ihmisten toimeentuloa ja terveyteen liittyviä olosuhteita.

MADE IN GERMANY

"Made in Germany" on meille erittäin tärkeää. Se, että turvaistuimet on ideoitu tai kehitetty Saksassa, ei riitä, suurin osa istuimistamme on myös valmistettu täällä.