Tutustu Britax Römeriin

Tutustu Britax Römeriin

Lasten turvaksi teillä vuodesta 1966

Lasten turvaksi teillä vuodesta 1966

Britax Römerillä varmistamme, että lapset ja heidän vanhempansa ovat turvassa tien päällä. Yritys on ollut täysin sitoutunut tähän tavoitteeseen siitä asti, kun se valmisti ensimmäiset turvalaitteet ja lisävarusteet autoihin 1930-luvun alussa. Siitä saakka, kun Britax Römer kehitti ensimmäisen lasten turvaistuimensa vuonna 1966, on lasten turvallisuus ollut tärkein prioriteettimme. Yli 50 vuoden aikana ei kustannuksia ja vaivaa ole säästetty, jotta voimme tarjota pienille entistäkin parempaa turvallisuutta. Tänä päivänä Britax Römer kehittää ja valmistaa turvaistuimia ja rattaita. 70 % turvaistuimistamme on valmistettu Saksassa (”Made in Germany”).

Valmistettu Euroopassa

Valmistettu Euroopassa

Vahvoine saksalaisine ja brittiläisine perintöineen, Britax Römer on sitoutunut valmistamaan tuotteensa Euroopassa. Vuonna 2016 siirryimme uuteen meille rakennettuun pääkonttoriin Leipheimiin, Saksaan. Tämän uuden toimipaikan ansiosta voimme valmistaa 70 % turvaistuimistamme Saksassa.

Valmistettu rakkaudella

Valmistettu rakkaudella

Ensimmäisestä ideasta valmiiseen lopputulokseen - tuotteemme on valmistettu rakkaudella. Me olemme myös vanhempia ja olemme tukenasi kaikissa vaiheissa, kaikissa ensimmäisissä askelissa. Siksi panostamme koko sydämellämme turvaistuinten ja rattaiden kehittämiseen, ja varmistamme, että jokainen tuote täyttää korkeimmat laatu- ja turvallisuusvaatimukset. Rakastamme sitä, mitä teemme, ja haluamme jakaa rakkautta.

Testattu tiukimpien standardien mukaisesti

Britax Römerille korkeimman turvallisuusstandardin säilyttäminen on äärimmäisen tärkeää. Tästä syystä olemme ottaneet käyttöön uraauurtavan sisäisen dynaamisen testauksen, ja ylläpidämme kahta maailmanluokan autonistuimien laitosta Euroopassa. Vuonna 2017 käynnistimme erään koko maailman nykyaikaisimmista ja teknisesti edistyneimmistä autojen lastenistuinten törmäystestikeskuksista.

Jokainen ratasmalli testataan kattavasti erilaisissa ilmastoissa, lämpötiloissa, säätiloissa ja tieolosuhteissa; kitinä- ja jopa ”puraisu”-testeineen turvakaarelle. Lisäksi olemme asettaneet tiukkoja rajoituksia yli 500 kemikaalille, antaen riippumattomien testauslaboratorioiden suorittaa testejä yleisten testauskäytäntöjemme mukaisesti, jotka kattavat kaikki lain mukaiset vaatimukset, kuten REACH-asetuksen.

Testattu tiukimpien standardien mukaisesti