Tutustu Britax Römeriin

Tutustu Britax Römeriin

Lasten turvaksi teillä vuodesta 1966

Lasten turvaksi teillä vuodesta 1966

Britax Römerillä varmistamme, että lapset ja heidän vanhempansa ovat turvassa tien päällä. Yritys on ollut täysin sitoutunut tähän tavoitteeseen siitä saakka, kun se valmisti ensimmäiset turvalaitteet ja lisävarusteet autoihin 1930-luvun alussa. Siitä saakka kun Britax Römer kehitti ensimmäisen lasten turvaistuimensa vuonna 1966, on lasten turvallisuus ollut tärkein prioriteettimme. Yli 50 vuoden aikana ei kustannuksia ja vaivaa ole säästetty, jotta voimme tarjota pienille entistäkin parempaa turvallisuutta. Tänään Britax Römer kehittää ja valmistaa lastenistuimia, rattaita ja polkupyöräistuimia. 90 % auto- ja polkupyöräistuimistamme on ”Made in Germany” tai ”Made in Britain”.

Valmistettu Euroopassa

Valmistettu Euroopassa

Vahvoine saksalaisine ja brittiläisine perintöineen Britax Römer on sitoutunut valmistamaan tuotteensa Euroopassa. Vuonna 2016 siirryimme uuteen meille rakennettuun pääkonttoriin Leipheimiin, Saksaan. Tämän uuden toimipaikan ansiosta voimme valmistaa 90 % autoistuimistamme ja kaikki pyöräistuimemme joko Saksassa tai Iso-Britanniassa.

Valmistettu Huolella

Valmistettu Huolella

Ajatuksemme on tarjota asiakkaillemme parasta laatua olevia tuotteita, jotka ylittävät lainmukaisten standardien vaatimukset puhtauden ja siisteyden suhteen. Tarkasta, riippumattomasta tuotannon aikaisesta monivaiheisesta testauksesta minimivaatimuksiin, jotka ylittävät huomattavasti lain vaatimukset, aina tarkkaan laadunvarmistukseen, joka koskee myös kaikkia yhteistyökumppaneitamme. Tälle alueelle tekemämme panostukset on myös havaittu kuluttajatesteissä, kuten Stiftung Warentest Saksassa, jossa säännönmukaisesti saamme korkeimmat pisteet kemikaalikategoriassa.

Testattu tiukimpien standardien mukaisesti

Britax Römerille korkeimman turvallisuusstandardin säilyttäminen on äärimmäisen tärkeää. Tästä syystä olemme ottaneet käyttöön uraauurtavan sisäisen dynaamisen testauksen, ja ylläpidämme kahta maailmanluokan autonistuimien laitosta Euroopassa. Vuonna 2017 käynnistimme erään koko maailman nykyaikaisimmista ja teknisesti edistyneimmistä autojen lastenistuinten törmäystestikeskuksista.

Jokainen ratasmalli testataan kattavasti erilaisissa ilmastoissa, lämpötiloissa, säätiloissa ja tieolosuhteissa; kitinä- ja jopa ”puraisu”-testeineen turvakaarelle. Lisäksi olemme asettaneet tiukkoja rajoituksia yli 500 kemikaalille, antaen riippumattomien testauslaboratorioiden suorittaa testejä yleisten testauskäytäntöjemme mukaisesti, jotka kattavat kaikki lain mukaiset vaatimukset, kuten REACH-asetuksen.

Testattu tiukimpien standardien mukaisesti