TESTIT JA PALKINNOT


Vanhemmat ovat rakastaneet lasten turvatuotteitamme, ja ne ovat saaneet yli 2075 turvallisuus-, muotoilu- ja kuluttajapalkintoa vuodesta 1966 lähtien. Kuluttajajärjestöistä ja tärkeimmistä tiedotusvälineistä johtaviin suunnitteluryhmiin ja yleisöpalkintoihin, Britax Römerin tuotteet saavat jatkuvasti huomiota ylivoimaisesta laadusta, mukavuudesta ja turvallisuudesta. Olemme ylpeitä siitä, että voimme suojella miljoonia lapsia joka päivä tien päällä tuotteilla, joita rakastetaan niin monista syistä.

LOVED for Safety

Britaxilla korkeimman mahdollisen turvallisuusstandardin ylläpitäminen on yrityksen DNA:ssa. Siksi olemme olleet edelläkävijöitä sisäisessä dynaamisessa testauksessa ja käytössämme on kolme maailmanluokan kolaritestauslaitosta turvaistuimille kolmessa maanosassa. Meitä rakastetaan kaikkialla maailmassa tuotteidemme turvallisuuden ja tärkeimpien asioiden suojelemisen vuoksi. Vahva perintömme autoteollisuuden tavarantoimittajana on johtanut ylivoimaisiin teknisiin ominaisuuksiimme. Britaxin turvaistuimille tehdään alan tiukimpia ulkoisia ja sisäisiä testejä.

LOVED for Design

Britax on toistuvasti saanut tunnustusta kauniista tuotesuunnittelustaan arvostetuilla muotoilupalkinnoilla, kuten Red Dot Design Awardilla ja IF Design Awardilla. Tuotteemme ovat tunnettuja muodon ja toiminnan yhdistelmästä, jonka tuloksena on yksinkertaiset, tyylikkäät kuoret ja kauniit kankaat, värit ja tyylit. Britax suunnittelee ja valmistaa turvaistuimia myös johtaville automerkeille, kuten Audille, Mercedekselle, Porschelle, Volvolle ja Volkswagenille.

LOVED by Nature

Filosofiamme on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita, jotka ylittävät puhtautta koskevat lakisääteiset standardit. Se ulottuu tiukasta riippumattomasta testauksesta valmistusprosessin eri vaiheissa aina laadunvalvontastandardeihin, jotka asetamme jokaiselle yhteistyökumppanillemme. Britaxin komponenttien ja kankaiden kemiallisiin ja mekaanisiin testeihin sisältyvät viranomaisohjeet ja omat, usein tiukemmat standardimme, joita tuotteidemme laadun on noudatettava. Olemme vapaaehtoisesti sitoutuneet ylittämään lainsäädännölliset vaatimukset ftalaattien, PAH-yhdisteiden, formaldehydin ja fenoliyhdisteiden kaltaisten kemikaalien osalta turvaistuimissamme ja lastenvaunuissamme.

PALKITUT TUOTTEEMME

KIDFIX i-SIZE

NÄYTÄ TIEDOT

DUALFIX M PLUS

NÄYTÄ TIEDOT