Lehdistötiedotteet

Lehdistötiedotteet

Britax Römer esittelee kaikkien aikojen suurimmat ja pienimmät uutuutensa ja jotain siltä väliltä

Malmössä 20. maaliskuuta 2018 – Britax Römerillä on esitellä kolme kiinnostavaa ja joustavaa uutuustuotetta. BRITAX GO BIG -suosikkirattaisiin on tehty monia parannuksia, ja nimeksi vaihtuu samalla BRITAX GO BIG2. Samalla Britax kasvattaa jo ennestään laajaa valikoimaansa huippukeveillä BRITAX HOLIDAY- ja BRITAX B LITE -rattailla.

BRITAX GO BIG2

BRITAX GO BIG on ollut lapsiperheiden ja ammattilaisten suosikki aina siitä lähtien, kun se tuli myyntiin kesällä 2016. Nyt suosikkirattaisiin on tehty monia parannuksia, mikä näkyy myös uudesta nimestä BRITAX GO BIG2. Tuotteesta tulee saataville kaksi uutta limited edition -värivaihtoehtoa: Dynamic Grey ja Oxford Navy. Uutena vakiovärinä on Graphite Melange.

Graphite Melange -värin kanssa lanseerataan uusi mattamusta runko. Grey Melange- ja Oxford Navy -värisiin GO BIG2 -rattaisiin on lisäksi saatavissa valkoinen runkovaihtoehto. Myös pyörät ovat saaneet uuden keveän ilmeen valkoisten reunusten ansioista, ja ergonominen nahkajäljitelmäkahva on viimeistelty koristesaumalla. GO PRAMBODY -vaunukopassa on UPF 50+ -suojalla varustettu aurinkokuomu, tuulisuojus, kantokahvat, vetoketjun ansiosta helposti avattava jalkapeite sekä hiljaiset magneettikiinnikkeet ja lisämagneetti, jonka ansiosta jalkapeite pysyy paikallaan entistä paremmin.*

Britax GO² BIG Dynamic Grey Britax GO² BIG Oxford Navy Britax GO² BIG Dynamic Grey Britax GO² BIG Oxford Navy

BRITAX GO BIG2 – väreinä Dynamic Grey, Oxford Navy, Grey Melange sekä mattamustarunkoinen Graphite Melange.

BRITAX B-LITE

B-LITE -rattaat ovat Britaxin keveimmät, ja ne ovat Travel System -yhteensopivat. Tämä tarkoittaa sitä, että rattaat toimivat yhdessä turvakaukalon tai pehmeän kantokassin kanssa. Vain 7,4 kiloa painavien rattaiden selkänoja voidaan asettaa makuuasentoon, ja ne sopivat sekä vastasyntyneille että enintään 15-kiloisille (kolmivuotiaille) lapsille.

attaat voi taittaa kompaktin kokoisiksi yhden käden vetoliikkeellä, minkä jälkeen ne pysyvät itsestään pystyssä ilman, että kankaat koskettavat maata. Jalkatuki on säädettävä, ja kääntyvissä etupyörissä on lukitus. Selkänoja on sekin säädettävissä, ja 5-pistevaljaiden ansiosta lapsi istuu vakaasti ja turvallisesti. Rattaat on varustettu myös suurella kuomulla, ja sivuilla on ilmankiertoa edistävät verkkopaneelit. Käytännöllinen säilytyskori kestää jopa neljän kilon painon.

Britax B-LITE Britax B-LITE Britax B-LITE

BRITAX HOLIDAY

BRITAX HOLIDAY -rattaissa voi kuljettaa vähintään kuuden kuukauden ikäisiä ja enintään 15-kiloisia (kolmevuotiaita) lapsia. Nämä markkinoiden keveimpiin kuuluvat rattaat painavat vain viisi kiloa. Rattaat on helppo taittaa kompaktisti kokoon, jolloin niillä on mittaa vain 60 x 25,5 cm. Siten ne sopivat useimpien lentokoneiden matkatavarahyllyille ja autojen tavaratiloihin. Kätevän kantohihnan ansiosta rattaita on helppo kantaa olalla, kun tulee aika jatkaa kohti seuraavaa päämäärää. Kuomussa on aurinkovisiiri, ilmastointiverkot istuimen kummallakin sivulla ja pään yläpuolella sekä suuri tavarakori, joka kestää jopa viiden kilon painon. Kääntyvien etupyörien ansiosta rattaat kulkevat vaivattomasti, ja kaikki renkaat ovat lisäksi puhkeamattomat.

    

*Päivityksiä on luvassa myös GO BIGin suosittuun edeltäjään BRITAX GO NEXTiin. Katso lisätietoja osoitteesta www.britax.com.

VSuositushinta BRITAX GO BIG -vaunuille: rungolla ja istuinosalla alkaen 819€, vaunukoppa alkaen 300€ ja pehmeä kantokassi alkaen 170€
Suositushinta BRITAX GO NEXT -vaunuille: (paketti sisältää rungon, istuinosan ja vaunukopan) alkaen 1059€
Suositushinta BRITAX B-LITE -vaunuille: 239€
Suositushinta BRITAX HOLIDAY -vaunuille: 199€