Lehdistötiedotteet

Lehdistötiedotteet

Turvallinen, kääntyvä ja ergonominen: Britax Römerilta käänteentekevä turvaistuin!

DUALFIX i-SIZE on turvaistuin, joka on varustettu kaikilla mukavuuksilla. Lapsi voi matkustaa tässä turvallisessa ja tyylikkäässä turvaistuimessa selkä menosuuntaan jopa 4-vuotiaaksi asti. Istuimessa on lukuisia kallistusasentoja aina turvallisesta ja rennosta makuuasennostaistuma-asentoon, ja niiden ansiosta pienet ja vähän isommatkin lapset voivat matkustaa mukavasti ja ergonomisesti. Istuinta voi käyttää sekä selkä menosuuntaan -asennossa (vastasyntyneestä 105-senttiseksi) että kasvot menosuuntaan -asennossa (76-senttisestä 105-senttiseksi). Tämän mahdollistaa se, että istuin kääntyy 360 astetta. Istuimen käyttö on yhtä kätevää myös vanhemmille, koska lapsen asettaminen ja nostaminen sujuvat leikiten. DUALFIX i-SIZE on ainutlaatuinen yhdistelmä turvallisuutta, mukavuutta ja designia!

DUALFIX i-SIZE on suunniteltu kasvamaan lapsen mukana. Vastasyntyneille tarkoitettu sisätyyny on pehmeä ja miellyttävä. Lapsen kasvaessa niskatukea voi säätää siten, että asento on aina optimaalinen ja mahdollisimman ergonominen. Istuimenreboundbaria (etukaari) säätämällä kasvava lapsi saa myös lisää jalkatilaa.

Ylellinen, turvallinen ja ergonominen

DUALFIX i-SIZEssa on hienostunut musta kuori, ja se kiinnittyy vaivattomasti auton ISOFIX-kiinnitysjärjestelmään. Turvaistuin on valmistettu Britax Römerin Saksan-tehtaalla, ja sille on tehty tarkat törmäystestit yhtiön nykyaikaisessa törmäystestilaitoksessa. Istuin täyttää luonnollisesti I-Size ECE R129 -standardin vaatimukset sekä Britax Römerin omat, vieläkin tiukemmat turvallisuusstandardit.

– DUALFIX i-SIZE on luonteva valinta kaikille, jotka etsivät tyylikästä, turvallista ja ergonomista turvaistuinta. Olemme todella ylpeitä istuimen laadusta ja sen käännettävyydestä, joka helpottaa niin vanhempien kuin lastenkin arkea.

Lisäturvaa uudella tekniikalla

DUALFIX i-SIZE on varustettu uudella ainutlaatuisella SICT inside -suojalla, jonka teräsrakenteet suojaavat lastasi sivutörmäyksissä. Suoja muodostaa yhdessä pehmustettujen sivutukien kanssa turvallisen kotelon pikkumatkustajan ympärille. SICT inside ohjaa sivutörmäyksessä törmäysvoiman lapsesta poispäin ja jakaa sen itse istuimeen. Sivutuet vähentävät nekin vammautumisriskiä, ja V-muotoinen niskatuki tarjoaa lapsen päälle parhaan mahdollisen suojan.Britax Römer DUALFIX i-SIZE

DUALFIX i-SIZE tulee kauppoihin tammikuussa, ja siitä on tarjolla viisi värivaihtoehtoa: Cosmos Black, Storm Grey, Moonlight Blue, Blue Marble ja Mystic Black.

Huolella tehtyjä

”Huolella tehtyjä” on Britax Römerin filosofia, ja se tarkoittaa sitä, että DUALFIX i-SIZEn materiaalit ylittävät tekstiilien myrkyttömyyttä koskevat lainsäädäntövaatimukset. Britax Römerilla on tiukat sisäiset standardit, jotka koskevat kankaiden ja muiden komponenttien kemiallista ja mekaanista testausta. Britax Römer on saanut tällä saralla lukuisia tunnustuksia, joista ovat esimerkkeinä toistuvat erinomaiset tulokset saksalaisen Stiftung Warentestin ja muiden johtavien kuluttajaorganisaatioiden testeissä.

Britax Römer DUALFIX i-SIZE