Lehdistötiedotteet

Lehdistötiedotteet

BRITAX RÖMER -lastenturvaistuin German Stiftung Warentestin voittaja

SecureGuard-teknologialla varustettu BRITAX RÖMER KIDFIX II XP SICT -turvaistuin sai korkeimmat testitulokset ryhmässä 2/3

Saksalainen kuluttajatuotteita testaava organisaatio Stiftung Warentest ja ADAC ovat arvioineet kesäkuisessa lastenturvaistuintestissä KIDFIX II XP SICT -turvaistuimen parhaaksi lastenturvaistuimeksi ryhmässä 2/3. Kolme muuta Britax Römer -mallia, KING II, KIDFIX II XP ja DISCOVERY SL, saivat arvosanan ”hyvä” (4/5).

Stiftung Warentest on Saksan isoin ja arvostetuin kuluttajaorganisaatio, joka testaa markkinoiden uusimpia lastenturvaistuimia kahdesti vuodessa yhteistyössä Saksan johtavan autoyhdistys ADACin kanssa. Testitulokset julkaistaan Saksan lisäksi myös Briteissä, Ranskassa, Suomessa, Ruotsissa ja Espanjassa sekä muissa Euroopan maissa.

KIDFIX II XP SICT on korkeaselkäinen turvaistuin, jonka Britax Römer XP-PAD tarjoaa ainutlaatuista suojaa nokkakolareissa isommille lapsille. Istuimessa on uusi SecureGuard-kiinnitin, joka muuntaa tavallisen turvavyön nelipistevyöksi. Nelipistevyön avulla turvavyö pysyy oikeassa asennossa lapsen lonkkaluun päällä ja vähentää samalla nokkakolareissa vatsaan kohdistuvaa painetta jopa 35 prosenttia.*

Viimeisen vuoden aikana Britax Römer on saanut kuusi ”hyvää” arvosanaa ja neljä kuudesta Britax Römer -turvaistuimesta on valittu ADACin testeissä testivoittajiksi ryhmässä 2/3. KIDFIX II XP ja KIDFIX II XP SICT menestyivät erittäin hyvin ADACin uudessa testiympäristössä KIDFIX II XP -istuimen saadessa arvosanan ”erittäin hyvä” (5/5). DISCOVERY SL -turvaistuin (ryhmä 2/3) on vankka mutta kevyt korkeaselkäinen turvaistuin, jossa on ISOFIX-kiinnitys. Turvaistuin tarjoaa ainutlaatuista suojaa ja vastinetta rahalle.

 

 

Haitalliset aineet minimissä – erinomaiset testitulokset

Britax huolehtii erityisellä tarkkuudella tuotteidensa testaamisesta vaarallisten aineiden varalta osana ”Made with Care” -filosofiaansa. Britax haluaa testauksella varmistaa tuotteidensa pysymisen laillisten vaatimusten rajoissa tarjotakseen asiakkailleen laadultaan parhaita tuotteita. Yritys tekee kovasti töitä vähentääkseen haitallisten kemikaalien käyttöä istuimissaan.

”Olemme hyvin tyytyväisiä, että tuotteidemme menestys ADAC ja Stiftung Warentest -kemikaalitesteissä jatkuu. Päätöksemme siirtää suurin osa istuinsuojien tuotannosta Eurooppaan on osa sitoutumistamme tiukentuvaan laadunvalvontaan ja kehitystyöhön, jonka tuloksena pyrimme luomaan mahdollisimman turvallisia tuotteita lapsille - oli kyse sitten lasten suojaamisesta tapaturmilta tai tuotteiden osilta, jotka koskettavat heidän ihoaan. Olemme iloisia uusien tekstiileidemme, jotka olivat ensi kerran mukana Stiftung Warentestissä, erinomaisista testituloksista haitallisten kemikaalien osalta”, sanoo Britaxin Euroopan tekniikka- ja tuotejohtaja Richard Frank.


* Britaxin sisäisissä testeissä Q6-nukke, joka vastaa keskimäärin noin 6-vuotiasta lasta.