Lehdistötiedotteet

Lehdistötiedotteet

Uusi tulokas BRITAX GO -tuoteperheeseen

Britax Go ‑tuoteperhe kasvaa uudella BRITAX GO BIG ‑mallilla. Suurten, puhkeamattomien ja helposti kääntyvien etupyörien ansiosta GO BIG ‑lastenvaunut suoriutuvat yhtä hyvin maastossa ja lumisohjossa kuin keskikaupungin kapeilla kujilla ja tiukoissa käännöksissäkin. GO BIG ‑vaunujen painorajoitus on 27 kg, ja vaunuja voidaan käyttää vastasyntyneestä 17 kg:n painoiselle lapselle. Vaunut tulevat myyntiin elokuussa 2016.

Loskaa, kuoppaisia sorateitä, mukulakivikatuja vai tasaisia jalkakäytäviä? GO BIG ‑vaunut selviytyvät kaikissa sääolosuhteissa ja kaikenlaisilla alustoilla. Suurten etupyörien ansiosta vaunut sopivat yhtä hyvin talvi- ja kesäkäyttöön – niin maalla kuin kaupungissakin.

 

 

 

Mukava ja suojaisa kyyti vauvalle

GO BIG ‑vaunujen istuinosan voi laskea täysin makuuasentoon, ja vaunuissa voi käyttää malliin suunniteltua uutta, pehmeää GO BIG SOFT CARRYCOT ‑kantokoppaa. Kevyt ja taipuisa kantokoppa ja hieman tilavampi GO PRAMBODY ‑vaunukoppa tarjoavat vauvalle ihanan pehmeän ja suojaisan nukkumapaikan.

Istuinosassa on portaaton selkänojan säätö pystyasennosta täyteen makuuasentoon. Myös jalkatukea voi säätää, jotta pikkuinen saa istua mahdollisimman mukavasti koko matkan ajan. Valjaat saa säädettyä usealle korkeudelle, ja ne sopivat niin pienelle kuin vähän suuremmallekin lapselle.

 

BRITAX GO BIG – pieniin ja suuriin seikkailuihin, ympäri vuoden

 

 

 

Puhkeamattomat renkaat, pehmeä jousitus ja korkeussäädettävä työntöaisa tekevät kävelyretkestä kahvilaan tai leikkipuistoon nautinnollisen. Korkeareunainen, tilava tavarakori kestää jopa 10 kg:n painon, mikä helpottaa arjen retkiä ja ruokaostoksia.

Vaunut on helppo taittaa kasaan istuimen suunnasta riippumatta. 3M Scotchlite ‑heijastimien ansiosta vaunut näkyvät hyvin myös syksyn ja talven hämärässä. Vaunun kiinnikkeisiin voi kylmällä säällä kiinnittää lämpöpussin. GO BIG tekee arjesta sujuvampaa, tyylikkäämpää ja turvallisempaa, mahdollistaen yhdessä jaetuista ikimuistoisista hetkistä nauttimisen vaunulenkeillä.

GO BIG ‑vaunuissa on musta runko ja viisi värivaihtoehtoa: Cosmos Black, Flame Red, Steel Grey, Mineral Purple ja Ocean Navy.

Suositushinta GO BIG -vaunuille: 849€
Pehmeä GO BIG SOFT CARRYCOT ‑kantokassi (lisävaruste): 150€
Runkoon kiinnitettävä GO PRAMBODY ‑vaunukoppa (lisävaruste): 249€