Lehdistötiedotteet

Lehdistötiedotteet

Uutuurattaissa muunneltavuutta kaikenikäisten lasten ja sisarusten kuljettamiseen

Britax tuo markkinoille useita älykkäitä, turvallisia ja käteviä uutuusrattaita eri-ikäisten lasten ja sisarusten kuljettamiseen. Uusista herkullisista tekstiili- ja runkoväreistä voi valita omaan tyyliin sopivan mallin.

 

B-READY KASVAA PERHEEN MUKANA
B-READY on uutuus, joka soveltuu kaikille lapsille vastasyntyneistä esikouluikäisiin. Perheen kasvaessa rattaisiin voi vain lisätä B-READYn sisarusrattaiksi muuntavan osan. Lapset voivat istua rattaissa joko kasvot tai selkä menosuuntaan tai niin, että he näkevät toisensa. Rattaisiin voidaan yhdistää kätevästi joko vaunukoppa ja istuinosa tai kiinnittää niihin kerralla kaksi turvakaukaloa, vaunukoppaa tai istuinosaa.

 

 

Toimintoihin sisältyvät korkeussäädettävä työntöaisa, portaaton selkänojan säätö säädettävä jalkatuki. Rattaat voidaan tilan säästämiseksi taittaa helposti kasaan molempien istuinosien osoittaessa eteenpäin.

B-READY soveltuu kaikille lapsille aina puolivuotiaista 17-kiloisiin. Runkoon voi kätevästi kiinnittää vastasyntyneille vaunukopan tai turvakaukalon Britaxin CLICK & GO® -adaptereilla. Valittavana neljä eri värivaihtoehtoa: Cosmos Black, Flame Red, Mineral Purple tai Steel Grey. Rattaat ovat kaupoissa keväällä 2016.

Suositushinta rattaalle: 649 EUR (runko ja istuinosa)
Suositushinta sisaristuimelle: 150 EUR
Vaunukopan suositushinta: 160 EUR 
Baby Safe SHR II -turvakaukalon suositushinta alkaen: 219 EUR

 

AFFINITY 2 JA RAJATON VÄRIVALIKOIMA
Käännettävät AFFINITY 2 -rattaat ovat paitsi kaivattu, myös siro ja tyylikäs uusi versio suosituista AFFINITY-rattaista. Uutta on helppo yhdellä kädellä säädettävä selkänoja, puhkeamattomat vaahtotäytteiset kumirenkaat ja suurempi sekä syvempi istuin. Rattaissa on säädettävät työntöaisa ja kuomu sekä tilava tavarakori. Rattaisiin voidaan kiinnittää kätevästi myös vaunukoppa tai turvakaukalo, joten ne soveltuvat kaikille lapsille aina vastasyntyneistä 17-kiloisiin.

 

 

AFFINITY 2 -mallistosta voi koota oman suosikin valitsemalla rungon värin neljästä vaihtoehdosta (musta, valkoinen, hopea tai kromi) ja kuomun, istuintyynyn ja tavarakorin värin kuudesta vaihtoehdosta (Cosmos Black, Flame Red, Wood Brown, Ocean Blue, Lagoon Green tai Mineral Lilac). Lisävarusteina myytävät maastorenkaat tekevät Affinity 2:sta vieläkin kätevämmät epätasaisilla alustoilla liikkumiseen sekä maalla että kaupungissa. Tuotteet kaupoissa vuoden 2016 alussa.


Rungon ja perusverhoilun suositushinta: 549 EUR
Colour pack -värivaihtoehtojen suositushinta: 99 EUR
Vaunukopan suositushinta: 169 EUR

 

PÄIVITETTY B-MOTION 4 PLUS 
B-MOTION 4 PLUS -rattaat ovat suosittujen ja kevyiden B-MOTION 4 -rattaiden päivitetty versio. Uusia ominaisuuksia ovat muun muassa suurempi maksimikuormitus, joka on nyt 20 kiloa entisen 17 kilon sijaan, säädettävä jalkatuki ja puhkeamattomat vaahtotäytteiset kumirenkaat. Kätevän yhden käden kasattavuuden ansiosta lasta voi pitää toisessa kainalossa ja taittaa rattaat kasaan toisella kädellä. Rattaat painavat vain 11,5 kiloa, ja ketterien kääntyvien pyörien ansiosta niitä on myös helppo ohjata. B-MOTION 4 PLUS -rattaissa on portaaton selkänojan säätö aina makuuasentoon asti.

 

 

Tilava kuomupaketti (kuomu ja turvakaaren rengas) myydään erikseen. Mieleisensä värin voi valita yhdeksästä eri vaihtoehdosta (Cosmos Black, Flame Red, Ocean Blue, Mineral Lilac, Lagoon Green, Sand Beige, Wood Brown, Rose Pink tai Sunshine Yellow). Rattaat ovat kaupoissa joulukuussa 2015.

Suositushinta: 330 EUR
Kuomun ja turvakaaren kankaan suositushinta: 69 EUR