Lehdistötiedotteet

Lehdistötiedotteet

Britax laajentaa lastenrattaiden testivoittajamallistoa: B-MOTION 3 PLUS

Kolmepyöräinen BRITAX B-MOTION 3 PLUS on uusin lisä Britax-lastenrattaiden B-MOTION PLUS -testivoittajamallistoon*.

Näitä monipuolisia rattaita on helppo käyttää niin mutkittelevilla metsäpoluilla kuin kapeilla jalkakäytävilläkin. Suurikokoinen etupyörä ja sen sujuva kääntömekanismi tekevät rattaista vakaat ja helposti käsiteltävät. Pyörän voi myös lukita tiettyyn asentoon ohjaamisen helpottamiseksi vaikeassa maastossa. Kaikki kolme ilmatäytteistä pyörää ovat suurikokoisia, mikä helpottaa käsittelyä kaikilla alustoilla. Yhdessä kaksoisjousituksen kanssa ne varmistavat mukavan ja miellyttävän matkanteon lapsellesi.

B-MOTION 3 PLUS on joustava ja helppo sovittaa juuri sinun tarpeisiisi. Säädettävän jalkatuen ja selkänojan ansiosta asennon voi säätää täysin makaavaksi. Rattaissa voi käyttää myös kantokoppaa, joten rattaat sopivat hyvin myös vauvalle. Rattaan mukana tulevat CLICK & GO® -adapterit mahdollistavat kovan kopan sekä minkä tahansa Britax Römerin turvakaukalon kiinnityksen rattaaseen.

Erikseen hankittavaan kuomusarjaan kuuluu suurikokoinen kuomu, joka on saatavissa monissa pirteissä väreissä – helppo tapa muuttaa vaunun olemusta ja mukauttaa se juuri omaan tyyliisi ja omiin tarpeisiisi sopivaksi. Kuomussa on UPF 50+ -aurinkosuoja, joka suojaa lastasi kaikilla säillä.

Rattaat taittuvat kokoon kätevästi yhdellä kädellä, mikä jättää toisen käden vapaaksi käsittelemään esimerkiksi lasta tai matkatavaroita. B-MOTION 3 PLUS on varustettu automaattisella lukituksella, joka pitää rattaat kokoontaitettuina, kunnes haluat taas käyttää niitä. Rattaat pysyvät tukevasti pystyssä, joten verhoilukangas ei pääse osumaan maahan ja likaantumaan.

Mukavakäyttöisen työntöaisan korkeuden voi muutamalla painikkeen painalluksella säätää jokaiselle työntäjälle sopivaksi. Aisan keskellä olevan kädensijan ansiosta rattaita on helppo ohjata yhdellä kädellä.

Lapsen mukavuuden ja turvallisuuden takaavat pehmustetuilla rintatyynyillä varustetut viisipistevaljaat, jotka voi säätää eri korkeuksiin – sopivaksi vastasyntyneestä aina 17-kiloiselle lapselle.

Olitpa lähdössä pitkälle päiväkävelylle tai vain kiertelemään kaupoissa, tilavaan tavarakoriin mahtuu kaikki, mitä tarvitset: vaipat, lisävaatteet, lelut ja välipalat sekä kaupasta ostetut ruokatarvikkeet.

Parempaa mukavuutta ja joustavuutta: I B-MOTION 3 PLUS -rattaissa yhdistyvät monet hyödylliset ominaisuudet, joiden avulla saat parhaan mahdollisen hyödyn rattaistasi.

Rattaat ovat saatavissa liikkeistä huhtikuusta 2018 alkaen. Rattaiden runko ja perusososat ovat mustat. Kuomupakkaus saatavilla seuraavissa väreissä: Cosmos Black, Flame Red, Lagoon Green, Ocean Blue, Sand Beige, Wine Red, Coral Peach, Olive Green, Black Denim, Blue Denim samt Olive Denim.

Kantokoppa, kova koppa tai turvakaukalo ovat saatavissa lisävarusteina. Verhoilu on irrotettava ja helposti pestävä.

Suositushinta: EUR419

*Samaan mallistoon kuuluva B-MOTION 4 PLUS voitti ruotsalaisen Råd & Rön lehden vuoden 2017 lastenrattaiden testin.