Lehdistötiedotteet

Lehdistötiedotteet

Kevyet uutuusrattaat aktiivisille perheille

Britax lanseeraa uudistetut B-Agile 4 Plus -rattaat. Uutuutena rattaissa on säädettävä jalkatuki. Rattaiden suuren kuomun voi taittaa kokoon asteittain, ja etuvarjostin suojaa lapsen kasvoja sateelta ja auringolta. Kuomussa on käytännöllisiä yksityiskohtia, kuten säilytystasku ja verkollinen tuuletusluukku, joka viilentää mukavasti kuumina kesäpäivinä.

B-Agile 4 Plus -rattaat sopivat helppokäyttöisyytensä vuoksi aktiivisille vanhemmille. Kevyt alumiinirunko, tilava ostoskori ja rikkoutumattomat renkaat, jotka rullaavat helposti niin epätasaisella jalkakäytävällä kuin nurmikollakin, tekevät rattaista ihanteelliset matkalla kauppaan, puistoon tai päiväkotiin. Rattaat saa kätevästi kokoon yhdellä kädellä, jolloin lasta voi pidellä toisella kädellä ja taittaa vaunut kokoon toisella.

Rattaiden selkänoja on kallistettavissa portaattomasti myös makuuasentoon. Britax Click&Go-adapteri helpottaa turvakaukalon tai vastaavan vaunukopan kiinnittämistä runkoon. Kun lapsi kasvaa, viisipistevaljaat pitävät veijarin turvallisesti paikallaan rattaassa.


B-Agile 4 Plus -rattaat painavat vain 9,5 kg ja niissä on lukittavat ja kääntyvät etupyörät, joten niitä on helppo käsitellä. Takapyörät voi vaivattomasti irrottaa, jolloin rattaat saa entistäkin kompaktimpaan kokoon. Lisävarusteina rattaisiin on saatavilla sadesuoja, leikkipöytä ja talvirenkaat.

B-Agile 4 Plus:n istuinkangas on musta ja kuomun värivaihtoehdot musta, violetti, punainen, taivaansininen ja ruskea. Rattaat ovat myynnissä huhtikuusta lähtien.

Rattaiden suositushinta: 279,00€
Vaunukopan (lisävaruste) suositushinta: 99,00€


Lisätiedot

Liza Alvarez, Marketing Manager Britax Nordiska Barn AB
Sähköposti: liza.alvarez@britax.com
Puh: + 46 40 619 99 50

Akvamariini Porter Novelli, Emma Rantanen,
Sähköposti: emma.rantanen@akvamariini.fi
Puh: 09 241 0072

Käy tutustumassa: www.britax.fi ja www.facebook.com/britaxsverige


Britax

Britax on johtava, kansainvälinen turvaistuimiin, vaunuihin, kantoreppuihin ja lastentarvikkeisiin erikoistunut yritys, joka vastaa lapsiperheiden tarpeisiin. Yrityksen visiona on "Arjen vapautta perheille" ja se pyrkii tekemään lapsiperheiden arjesta turvallisempaa ja sujuvampaa. Britax on erityisen ansioitunut selkä menosuuntaan kiinnitettävissä turvaistuimissa, sillä turvaistuimet mahdollistavat jopa 25 kilon painon. Britaxilla on lisäksi laaja valikoima lastenvaunuja ja muita tarvikkeita. Britax haluaa innostaa perheitä matkustamaan vapaammin ja turvallisemmin.


Britax on perustettu vuonna 1938 Isossa-Britanniassa. 1978 Britax yhdistyi saksalaisen Römerin kanssa, ja 2011 Britax osti ROP-tuotemerkin. Vuonna 2013 konserni osti myös BRIOn rattaisiin ja turvaistuimiin keskittyneen liiketoiminnan. Britaxilla on yli 1 000 työntekijää yhteensä 12 maassa.