Ajankohtaista tietoa COVID-19, Koronaviiruksesta

Olemme täällä sinua varten

25 Maaliskuuta 2020

Tätä sivua päivitetään jatkuvasti saadaksesi tietoa Britax Römerin tämänhetkisestä tilanteesta.

Meille Britax Römerissä on tärkeätä pitää sinut ajan tasalla toimenpiteistämme, joiden avulla varmistamme, että työntekijämme voivat työskennellä turvallisesti, samalla kun palvelemme jälleenmyyjiämme ja sinua kuluttajana parhaalla mahdollisella tavalla

Henkilökuntamme suojelemiseksi ja tartuntojen leviämisen välttämiseksi noudatamme tiukasti kaikkia virallisia suosituksia sekä Euroopassa että paikallisella tasolla.

Noudatamme myös Maailman terveysjärjestön (WHO) ohjeita ja olemme myös ottaneet käyttöön tiukkoja hygienia- ja työmenetelmiä tehtaillamme työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuuden takaamiseksi.

Ystävällisesti ole yhteydessä jälleenmyyjääsi aukiolo- ja toimitusaikojen suhteen. Klikkaa TÄSTÄ ja löydä lähin jälleenmyyjäsi

Yleistä tietoa   

Sekä Saksan että Englannin tehtaat ovat täysin toiminnassa. Tuotanto sujuu normaalisit ja toimitamme tavaraa säännöllisesti jälleenmyyjillemme.

Voinko edelleen tilata Britax Römer tuotteita jälleenmyyjiltänne?

Toimitamme jatkuvasti tuotteita jälleenmyjillemme. Ystävällisesti ole yhteydessä jälleenmyyjääsi koskien aukiolo- ja toimitusaikoja.  

Mitkä tuotteet ovat saatavana?

Jälleenmyyjämme ovat kaikki itsenäisiä yrityksiä, joten emme voi antaa yleisiä vastauksia tuotteiden saatavuudesta yksittäisissä liikkeissä. Suosittelemme, että olet yhteydessä jälleenmyyjääsi saadaksesi tietoa tuotteiden saatavuudesta.