PARAS RÅD & RÖN- lehden testissä


SWINGFIX M i-SIZE, testivoittaja Råd & Rön- lehden turvaistuintestissä

PARAS RÅD & RÖN- lehden testissä

SWINGFIX M i-SIZE, testivoittaja Råd & Rön- lehden turvaistuintestissä

SWINGFIX M i-SIZE

SWINGFIX M i-SIZE istuin jatkaa vakuuttamistaan.   Aivan kuten edeltäjänsä on istuin testivoittaja arvostetussa ruotsalaisessa Råd & Rön- kuluttajalehdessä todella hyvillä tuloksilla! Eikä vähintään etutörmäystestissä,  jossa istuin sai kaikkein korkeimman arvosanan. SWINGFIX M i-SIZE antaa myös erittäin hyvän suojan lapsellesi mahdollisessa sivukolarissa. Tämä osoittaa, että jatkuva työskentely huolellisen valmistuksen ja erittäin tiukkojen tuotantovaatimusten kanssa antaa todella tuloksia. Kaikki, jotta sinä ja lapsesi voitte matkustaa mahdollisimman mukavasti ja turvallisesti.

Muita Råd & Rön suosikkeja

Testivoittaja SWINGFIX M i-SIZE ei ole ainoa, joka huomioidaan Råd & Rön- lehdessä. Myös vauvakaukalomme BABY²-SAFE i-SIZE ja hieman isomman lapsen vyöistuin KIDFIX III M saavat erittäin hyvät tulokset.

Ensiluokkaista turvallisuutta

Ensiluokkaista turvallisuutta

BABY-SAFE2 i-SIZE kaukalo yhdessä  i-SIZE FLEX BASE jalustan kanssa saavat korkeimmat arvosanat Råd & Rön- lehden etutörmäystestissä ja jopa yhteiset turva-arvosanat osoittavat, että vauvakaukalo tarjoaa erinomaista turvallisuutta auton kaikkein herkimmälle matkustajalle. 

Turvallisin luokassaan

Turvallisin luokassaan

KIDFIX III M saa korkeimman arvosanan Råd & Rön sivutörmäystestissä ja on turvallisuus luokassa aivan kärjessä. Vyöistuin perustuu palkittuun KIDFIX-sarjaan . StiftungWarentest/ADACin viimeisimmässä turvaistuintestissä KIDFIX III M oli testivoittaja ”Turvaistuimet 15-36 kg”- sarjassa ja Råd & Rön- lehdessä istuin saa korkeat arvosanat läpi kaikkien testiluokkien. 

Lähde: Råd & Rön online (2019) ja Råd & Rön (05/2019)