Turvailmoitus

Turvailmoitus

Vapaaehtoinen takaisinveto: DUALFIX-turvaistuimet, jotka on myyty 11/2017– 3/2018

Britax Römer julkisti maaliskuussa 2018 tiettyjen klassisten DUALFIX-turvaistuinten vapaaehtoisen takaisinvedon johtuen mahdollisesta turvallisuusongelmasta eräässä istuimen komponentissa. Mahdollisesti virheellistä komponenttia käytettiin tuotantoerissä, joita myytiin 3.11.2017 ja 22.3.2018 välisenä aikana. Vanhempien, jotka ovat ostaneet DUALFIXin tuona aikana, tulee ottaa yhteyttä osoitteeseen contact@britax.com. Toimita kuva sarjanumerotarrasta ja kopio ostotodistuksesta.

Näin löydät sarjanumerosi

Sarjanumero ('Series NO.') sijaitsee turvaistuimen etupuolella, suojuksen alla. Sarjanumero alkaa merkeillä M101A, joita seuraa 14 merkkiä. Katso alla olevista kuvista, kuinka irrotat turvaistuimen suojuksen ja löydät sarjanumeron.

  • 1. Vedä pääntuki niin ylös kuin mahdollista.
  • 2. Vedä olkatyynyjen välissä oleva läppä ylös niin, että se pysyy ylhäällä.
  • 3. Sinun pitäisi nyt nähdä osa valkoisesta rungosta. Avaa suojuksen kaksi vyön alla olevaa nappia (toinen vasemmalla ja toinen oikealla puolella) ja vedä suojusta alas, jotta saat enemmän runkoa näkyviin.
  • 4. Sarjanumero sijaitsee istuimen rungossa.

Britax Römer on tunnistanut ongelman aiheuttaneen syyn ja vakuuttaa, että ongelma ei koske muiden tuotantoerien DUALFIX-turvaistuimia. Kyseistä komponenttia ei käytetä missään muissa Britax Römer -tuotteissa eikä muissa DUALFIX-versioissa.