Turvailmoitus

Turvailmoitus

BABY-SAFE 5Z / BABY-SAFE 5Z2 -turvakaukalon vapaaehtoinen takaisinveto

Vapaaehtoinen takaisinkutsu kahvan irtoamisvaaran vuoksi

Britax Römer on päättänyt kutsua vapaaehtoisesti takaisin kaikki BABY-SAFE 5Z -mallit ja tietyt BABY-SAFE 5Z2 -mallit, jotka on valmistettu ennen 21. lokakuuta 2023 (muut mallit eivät kuulu tämän takaisinkutsun piiriin). Näiden turvakaukaloiden kahvan ja istuinkuoren väliin voi muodostua turvallisuusongelma, joka koskee yleensä vain toista puolta. Rako ei vaikuta turvakaukalon toimintaan ajoneuvossa tai onnettomuustilanteessa, mutta se voi aiheuttaa turvallisuusriskin, kun turvakaukaloa kuljetetaan ajoneuvon ulkopuolella. Harvinaisissa tapauksissa kahva voi irrota odottamatta ja aiheuttaa äkillisiä liikkeitä istuimen kuoressa ja/tai yllätyksen turvakaukalon kantajalle. Tämä voi johtaa siihen, että BABY-SAFE 5Z tai BABY-SAFE 5Z2 putoaa tai törmää muihin esineisiin, ja valitettavissa tilanteissa lapsi voi loukkaantua, kuten saada naarmuja tai mustelmia.

Mitä sinun pitäisi tehdä

Jos sinulla on BABY-SAFE 5Z tai BABY-SAFE 5Z2, tarkista verkkosivuiltamme www.baby-safe-check.com, koskeeko tämä ongelma mahdollisesti tuotettasi (tiettyjä BABY-SAFE 5Z2 -malleja eivät koske). Jos tuotteesi kuuluu siihen, lopeta vauvan turvakaukalon käyttö välittömästi. Jos joudut käyttämään vauvan turvakaukaloa, käytä sitä vain autossa äläkä kanna turvakaukaloa kahvan avulla.
Kaikki BABY-SAFE 5Z- ja BABY-SAFE 5Z2-tuotteet korvataan sinulle maksutta tuotteen uudella turvallisella versiolla, BABY-SAFE PRO:lla tai vastaavalla tuotteella. Pyydä tuotteesi vaihtoa osoitteessa www.baby-safe-check.com.

Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita, ota yhteyttä osoitteeseen hello@britax.com. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvia haittoja. Suhtaudumme tuotteidemme turvallisuuteen erittäin vakavasti, ja jos havaitsemme mahdollisia ongelmia, velvollisuutemme on toimia nopeasti.