Turvailmoitus

Turvailmoitus

BABY-SAFE 5Z -turvakaukalon vapaaehtoinen takaisinveto

Sisäisen tutkinnan päätyttyä Britax Römer julkaisi heinäkuussa 2023 sisäiseen tutkimukseen perustuvan vapaaehtoisen BABY-SAFE 5Z -turvakaukalon takaisinvedon. Me Britax Römerillä suhtaudumme tuotteidemme laatuun ja turvallisuuteen erittäin vakavasti.

BABY-SAFE 5Z -turvakaukalon kahvan ja istuinkuoren väliin voi muodostua rako, joka voi aiheuttaa mahdollisen turvallisuusongelman. Rako ei vaikuta turvaistuimen toimintaan ajoneuvossa tai onnettomuustilanteessa, mutta se on mahdollinen turvallisuusriski, kun turvakaukaloa kannetaan ajoneuvon ulkopuolella. Harvinaisissa tapauksissa kahva voi irrota odottamatta ja aiheuttaa turvakaukalon kuoren äkillisiä liikkeitä ja/tai yllätyksen BABY-SAFE 5Z -istuinta kantavalle henkilölle. Tämä voi johtaa turvakaukalon putoamiseen tai törmäämiseen muihin esineisiin ja valitettavasti vauvan loukkaantumiseen.

Kaikki BABY-SAFE 5Z -turvakaukalot korvataan maksutta tuotteen uudemmalla versiolla, BABY-SAFE 5Z2:lla, jossa ei ole tätä mahdollista ongelmaa.

Vanhempien, jotka ovat ostaneet BABY-SAFE 5Z -lastenkantokopan, tulisi:

  • lopettaa BABY-SAFE 5Z -turvakaukalon käyttö välittömästi, erityisesti turvakaukalon kantaminen kahvasta ajoneuvon ulkopuolella.
  • Käy ystävällisesti osoitteessa www.baby-safe-check.com vaihtamassa turvakaukalo uuteen.