Turvailmoitus

Turvailmoitus

BRITAX RÖMER BABY-SAFE

Omaehtoinen takaisinveto alkaen huhtikuusta 2012 johtuen kantokahvan laatuongelmista. Koskee vain BABY-SAFE-turvakaukaloita, jotka on valmistettu Euroopassa 1. helmikuuta ja 31. maaliskuuta 2012 välisenä aikana.

Ongelman ja mahdollisen vaaran kuvaus

Tietyn osan mahdollisen laatuongelman vuoksi tiettyjen BRITAX BABY-SAFE turvakaukaloiden kantokahva voi vaurioitua tai pahimmassa tapauksessa irrota, kun siihen kohdistuu voimaa. Tällöin lapsi voi loukkaantua, varsinkin jos valjaita ei käytetä, vaikka käyttöohjeessa kehotetaan kiinnittämään lapsi aina valjaisiin. Käyttäjä ei ehkä havaitse vikaa heti.

Mitkä tuotteet kutsutaan takaisin?

Tietyt BABY-SAFE turvakaukalot, jotka on myyty Euroopassa 01.02.–31.03.2012. Jos olet ostanut BABY-SAFE turvakaukalon ennen 01.02.2012 tai 31.03.2012 jälkeen, takaisinkutsu ei koske näitä kaukaloita. Vain pieni määrä takaisinkutsuttavia tuotteita on kuluttajien käytössä.

Huomaa, että takaisinkutsu koskee vain BABY-SAFE turvakaukaloita. Takaisinkutsu EI koske BABY-SAFE plus II tai BABY-SAFE plus SHR II turvakaukaloita.

Takaisinkutsuttava tuote: BABY-SAFE

Voit tarkistaa, että turvakaukalo on takaisin kutsuttava BABY-SAFE malli tarkistamalla seuraavaa; Kantokahvan säätöpainikkeet ovat kahvan kiinnityskohtien yhteydessä, yksi kummallakin puolella runkoa. Mikäli kantokahvan säätö on kahvan yläosassa, tuote on kunnossa.

Takaisinkutsu EI koske BABY-SAFE plus II eikä BABY-SAFE plus SHR II turvakaukaloita

BRITAX Römer-turvakaukaloissa, joita takaisinkutsu EI koske (BABY-SAFE plus II ja BABY-SAFE plus SHR II), kantokahvan säätöpainike on kahvan yläosassa.

Kuinka saan selville, koskeeko takaisinkutsu tuotettani?

Ota tarvittaessa yhteys asiakaspalveluumme. Varaudu esittämään tuote- ja sarjanumero. Tuote- ja sarjanumero sijaitsee Baby-Safe kaukalon vasemmalla puolella (lapsen suunnasta katsoen), kahvan kiinnityskohdan takana.