Menestysvaunu SMILE – taas testivoittaja


SMILE III, testivoittaja , testitalo Bäst-i-test.se testissä kategoriassa kombivaunut

Menestysvaunu SMILE – taas testivoittaja

SMILE III, testivoittaja , testitalo Bäst-i-test.se testissä kategoriassa kombivaunut

Menestysvaunu SMILE tekee sen taas! Aivan kuten edeltäjänsä BRIO Smile ja SMILE 2, SMILE III on nyt valittu parhaaksi kombivaunuksi 2019, testitalossa bäst-i-test.se. Bäst-i-test.se/Pricerunner suorittaa tuotteiden pitkäaikastestejä ympäristössä jossa niitä käytetään. Testit suorittavat sekä kokeneet alan asiantunitjat että tässä tapauksessa myös tavalliset lapsiperheet.. Tässä testissä kaikki vaunut ovat testattu useiden tärkeiden näkökohtien perusteella, kuten niiden ominaisuudet, toiminnot, käyttö, suunnittelu ja hinta. Tämä on kuudes kerta kun SMILE vaunu on voittanut testin kyseisellä testitalolla. Tässä perustelut:

”Jos olet työntänyt Britax Smile 2 vaunua , tunnet sen heti myös Smile III vaunussa, mutta huomaat myös nopeasti että kaikki on parantunut.. Jos on mahdollista että jokin kombivaunu voisi jatkaa suosiota tämän suositun Smile 2 vaunun jälkeen, se on epäilemättä Britax Smile III.

Paras kombivaunu -  testitalo Bäst-i-test.se testissä

Paras kombivaunu - testitalo Bäst-i-test.se testissä

SMILE III vaunun parhaat ominaisuudet ovat muun muassa:

  • Päivitetty vaunukoppa jossa muistipainikkeet
  • Pidennetty selkänoja ja lisääntynyt painoraja , max 22 kg
  • Erittäin iso kuomu
  • Mukava työntää , päivitettyjen jousituksien ansiosta
  • Iso tavarakori
  • Kapea muotoilu

Erinomainen tulos joka jälleen kerran osoittaa että SMILE on paras lastenvaunuvalinta tuleville vanhemmille.

Huippupisteet vaunuasiantuntijalta

Huippupisteet vaunuasiantuntijalta

Vaunuasiantuntija ja päätoimittaja Anna Lavfors on tämän lisäksi julkaissut yksityskohtaisen arvostelun SMILE III vaunusta omassa blogissaan, OmBarnvagnar.se. Blogissa löytyy myös hänen vertailu SMILE 2 ja SMILE III vaunujen välillä.

“Epäilemättäkään Britaxin Smile 2 vaunun tämän päivän rooli tulee siirtymään Britax Smile III vaunuun ratasmarkkinoilla, ja mielestäni se on täysin ansaittua. Britax Smile 3 yhdistelmävaunun paikka on palkintopallin korkeamalla paikalla koska siinä on hinta-laatu suhde kohdallaan.”