3 VUODEN TAKUU


BRITAX GO NEXT2 ja GO BIG 2 lastenvaunuille

3 VUODEN TAKUU

BRITAX GO NEXT2 ja GO BIG 2 lastenvaunuille

Nauti matkasta

Lapsiperheen arki on täynnä yllätyksiä ja yllättäviä tilanteita. Britax Römer vaunuilla olet kuitenkin varautunut moneen tilanteeseen. Suosittu BRITAX GO premiumsarjamme on monipuolinen ja vaunuissa on useita toiminnallisia yksityiskohtia.

Turvallisuus, laatu ja muotoilu on Britax Römerin kulmakiviä. Tästä syystä tarjoamme 3 vuoden (36 kk) takuun sekä kaksi maksutonta huoltoa BRITAX GO NEXT2 ja BRITAX GO BIG2 oston yhteydessä.

GO NEXT² -  all- in-one rattaat

GO NEXT² - all- in-one rattaat

BRITAX GO NEXT2-rattaat helpottavat elämää – syntymästä taaperoikään. Siinä on kaikki vanhempien suosimat ja palkitutominaisuudet, kuten näppärä ja yksinkertainen kokoontaittomekanismi, helppo vaihto vaunukopasta istuinosaan tai turvakaukaloon, Selkä- tai kasvot menosuuntaan istuinosa ja erinomainen jousitus. Rattaissa on pehmeä nahkajäljitelmäkahva ja tyylikkäällä valkealla reunuksella varustetut renkaat. Mukana on myös vaunukoppa, joten näitä monitoimirattaita voi käyttää jo ensimmäisestä päivästä alkaen.

GO BIG² – tehty suurille seikkailuille

GO BIG² – tehty suurille seikkailuille

BRITAX GO BIG2-rattaiden kanssa voit mennä minne vain: kiertelemään kaupungille tai seikkailemaan maaseudulle. Vertaansa vailla olevan mukavuuden takaavat monipuoliset ominaisuudet, kuten näppärä ja yksinkertainen kokoontaittomekanismi, selkä- tai kasvot menosuuntaan istuinosa, erinomainen jousitus ja pehmeä, ergonominen syntymästä alkaen vaunukopan, istuinosan, pehmeän kantokopan tai turvakaukalon kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

Miten saan pidennetyn takuun?

Britax Römer tarjoaa maksuttoman 3 vuoden (36kk) takuun kun ostat uudet BRITAX GO NEXT2 tai BRITAX GO BIG2 lastenvaunut valtuutetulta Britax Römer jälleenmyyjältä. Takuun voimassaolo edellyttää, että tuotetta käytetään tuotteen mukana tulevan käyttöohjeen mukaisesti, sekä huollon ostopaikassa 6 ja 18 kuukauden jälkeen ostopäivästä.

Mitä takuu kattaa?

Takuu koskee valmistusvirheitä rungossa, istuinosassa ja vaunukopassa. Takuu ei koske tavallista kulumista tai vaunun ylikuormituksesta, kuljetuksesta tai ruostumisesta aiheutuvia vahinkoja. Takuu ei myöskään koske kankaiden normaalia kulumista, kuten haalistumista. Mahdollisen valmistusvirheen yhteydessä Britax Römerin jälleenmyyjä vaihtaa viallisen osan. Mikäli varaosa, tuote tai malli on poistunut Britax Römerin valikoimasta Britax Römer pidättää oikeuden korvata viallisen osan vastaavalla valikoimassa olevalla osalla. Vaihdetut osat eivät pidennä ostopäivästä alkanutta takuuaikaa. Takuu toimii ainoastaan siinä myymälässä, josta tuote on ostettu tätä takuu- ja huoltokirjaa sekä kuittia vastaan. Takuu ei koske tuotteita jotka ovat ostettu käytettyinä. Britax Römer pidättää oikeuden muuttaa takuuehtoja.

Mistä saan lisää informaatiota?

Meidän Premium Line jälleenmyyjämme auttavat mielellään ja vastaavat kysymyksiinne koskien pidennettyä takuuaikaa GO perheellemme. Käytä meidän jäälleenmyyjä hakua löytääksesi sinulle sopivan liikkeen.