Kätevät rataspaketit

Kätevät rataspaketit, joissa on kaikki mitä sinä ja lapsesi tarvitset.


Valitse jokin SMILE III-rattaiden kätevistä pakettivaihtoehdoista ja saat arvokkaan pakkauksen, johon sisältyy kaikki se, mitä sinä ja vauvasi tarvitsette.

SMILE III -rattaat
SMILE III-vaunukoppa
BABY-SAFE 3 i-SIZE
BABY-SAFE iSENSE
FLEX BASE iSENSE

Mikä sopii sinulle parhaiten?


Vastustamattomia pakettiratkaisuja

Säästä rahaa ja valmistaudu jokaiseen matkaan.  

SMILE III

SMILE III tarjoaa sinulle ja vauvallesi mukavan ja turvallisen matkustusratkaisun. Voit vaihtaa helposti vaunuista lastenrattaisiin, ja erittäin kevyt runko takaa parhaan käsiteltävyyden – täydellinen ratkaisu kaupunkilaiseen elämäntyyliin. Erinomainen jousitus ja ilmakumirenkaat takaavat mukavimman mahdollisen ajon sekä vanhemmalle että lapselle. 

BABY-SAFE 3 i-SIZE -Turvakaukalo

BABY-SAFE 3 i-SIZE -turvakaukaloa voidaan käyttää syntymästä 15 kuukauden ikään saakka, ja se tarjoaa mukavuutta kaikkina aikoina. Vastasyntyneelle tarkoitettu sisätyyny antaa vastasyntyneille ergonomista tukea, kun taas patentoitu, integroitu lie-flat-mekanismi tarjoaa ergonomisimman asennon, jota voi säätää vauvan pituuden mukaan. Pääntuen korkeutta voidaan säätää, mikä antaa tilaa vauvan kasvulle.

Click and go!

Automatkan päätteeksi voit helposti nostaa turvakaukalon pois autosta ja kiinnittää sen suoraan SMILE III -rattaisiin yhdellä napsautuksella.

SMILE in all Situations

Koeaja ja varaa uusi SMILE III liikkeessä